Samyang kondigt twee nieuwe lenzen aan

 In Bedrijfsnieuws, Productnieuws

samyangSamyang heeft een nieuwe serie handmatige objectieven aangekondigd: de Samyang Premium XP 14mm f/2.4 en de XP 85mm f/1.2. De Samyang PREMIUM XP objectieven zijn ontworpen voor professionele digitale camera’s met 50 MegaPixels en voor 8K videoproducties.

De Samyang PREMIUM XP 14mm F/2.4 beschikt over achttien glazen lenselementen in veertien groepen, waaronder vier verschillende speciale glassoorten: twee asferische lensdelen, een hybride asferische lens, twee extra-low dispersion lenzen en een hoge refractieve lens. Deze opbouw zorgt volgens Samyang voor een zeer indrukwekkende beeldkwaliteit van het centrum tot in de hoeken van het te fotograferen beeld.

Samyang claimt dat het PREMIUM XP 85mm F/1.veruit het meest lichtsterke objectief is onder de bestaande Full-Frame DSLR-objectieven van dit moment. Het maakt het werken onder slecht licht of met snelle sluitertijden mogelijk. Ook kan er een fraai bokeh gerealiseerd worden bij gebruik van de F/1.2 volle lensopening. Deze PPREMIUM XP 85mm heeft tien elementen in zeven groepen, waaronder een asferische lensdeel en twee hoge refractie lenzen. Het asferisch lenselement minimaliseert de chromatische aberratie en voorkomt onnodige lichtverstrooiing. Drie hoge refractie lensdelen passen het pad van het licht naar de sensor aan en zorgen zo voor een helder en contrastrijk beeld.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text.