Rollei komt met camerarugzakken en -tassen

 In Bedrijfsnieuws, Productnieuws

rollei-outdoor-fotorucksackRollei heeft vijf nieuwe camerarugzakken en –tassen ontwikkeld. De camerarugzakken hebben een capaciteit van 10, 35, 45 of 60 liter en de cameratas een capaciteit van 10 liter.

Zo biedt De Rollei Outdoor 60 L biedt de meeste ruimte voor fotografietoebehoren. De rugzak heeft acht vakken en biedt ruimte voor twee spiegelreflexcamera’s, acht objectieven, een statief, een flitser en een laptop van 17 inch. In het onderste deel van de rugzak is een afzonderlijke cameratas geïntegreerd. Het cameravak kan met flexibele compartimenten naar behoefte ingedeeld worden.

De Rollei Outdoor camerarugzak 45 L en 35 L bieden naast een spiegelreflexcamera, twee objectieven, een flitser en een statief, ruimte voor een laptop. De rugzakken met elk zes compartimenten zijn geschikt als handbagage. De Rollei Outdoor camerarugzak 10 L is geschikt voor fotografen die een basisuitrusting nodig hebben. De rugzak biedt met twee vakken ruimte voor een spiegelreflexcamera, drie objectieven en een flitser.

Tot slot is de Rollei Outdoor fototas 10 L bedoeld als een metgezel voor iedereen die naast een koffer nog afzonderlijk cameratoebehoren wil meenemen. Het hoofdcompartiment biedt ruimte voor een spiegelreflexcamera, drie objectieven, een flitser en een 13 inch laptop of tablet. Voor fotografen die weer en wind trotseren, wordt bij zowel de camerarugzakken als de fototas een regenhoes meegeleverd.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text.