Nieuwe FUJINON GF objectieven

 In Businessnieuws, Productnieuws

Fujifilm heeft een tweetal nieuwe objectieven geïntroduceerd. De professionele “FUJINON GF110mmF2 R LM WR” en “FUJINON GF23mmF4 R LM WR” objectieven zullen medio juni 2017 beschikbaar komen voor de GFX 50S Medium Format systeemcamera.

De F2 is een medium telefoto-objectief dat het meest geschikt is voor portretten. Dit objectief kent een beeldhoek overeenkomstig 87 millimeter in vergelijking met een camera die beschikt over een digitale 35 millimeter sensor. Door zijn grote diafragma van F2.0 en brandpuntsafstand van 110 millimeter kan er met behulp van dit objectief volgens het merk ‘een prachtige achtergrondonscherpte en bokeh’ worden verkregen. De F4 kent een beeldhoek overeenkomstig 18 millimeter in vergelijking met een camera die beschikt over een digitale 35 millimeter sensor en is daarmee meer geschikt voor het fotograferen van landschappen en architectonische objecten.

Doordat beide objectieven gebruik maken van een stille lineaire motor, zijn geluiden die worden veroorzaakt door het autofocussysteem binnenin het objectief tot een minimum beperkt gebleven. Daarnaast zijn beide objectieven stof- en weerbestendig en kunnen ze bovendien worden gebruikt tot een temperatuur van minimaal minus 10 graden Celsius.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text.