Fotografen kunnen werk insturen voor FotoFestival Naarden 2017

 In Bedrijfsnieuws, Beurs

fotofestival-naardenVan 20 mei tot en met 18 juni 2017 wordt de vijftiende editie van het FotoFestival Naarden gehouden. De organisatie nodigt professionele fotografen uit werk in te sturen voor de komende editie. Thema voor de komende editie is ‘Right here, Right Now’. Een nieuwe richting volgens de organisatie waarmee zij wil aangeven middenin de actualiteit te staan. Omdat grenzen in de fotografie amper nog een rol spelen, zal het festival meer ruimte geven aan internationale fotografie.

Het concept van de tentoonstelling is net als in de afgelopen jaren in handen van de curatoren Feiko Koster en Eduard Planting. Zij leggen de focus op het snijvlak van documentaire en kunstzinnige fotografie: de actualiteit speelt een belangrijke rol, maar de verbeelding en de interpretatie van de fotograaf maken het verschil. Daarnaast spelen nieuwe media een sterkere rol. Naast analoge presentaties, zal er meer ruimte zijn voor digitale experimenten.

Het festival nodigt fotografen dan ook uit om aansluiting te zoeken bij het centrale thema of een van de genoemde invalshoeken. Meer informatie over het thema is te vinden op www.fotofestivalnaarden.nl. Via deze site kunnen fotografen bovendien hun werk uploaden. De inschrijving sluit op 15 januari 2017.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text.